top of page

DANSA A LA VORERA

Cafuné - Cia Du'K'tO

Cia._DuKto_Tàrrega19-19_-_cia_dukto.jpg

Intèrprets: Bernat Messeguer i Bàrbara Vidal

Sinopsis: La carícia com a gest relacional: una carícia dolça que en moments amaga sentiments de frustració, una carícia amarga que descobreix les intimitats més sinceres o una carícia juganera que desemboca a una infinitat d’aventures. L’equilibri harmònic entre aquestes avinences i desavinences és el que conforma les relacions humanes. A Cafuné dos individus lluiten per créixer junts a través d’un joc de manipulació, carícies i desacords; junts, però sense perdre mai l’essència de cada un, mantenint la pròpia individualitat. Aquesta coexistència farà viure diferents situacions, escrites mitjançant un llenguatge coreogràfic, circassià i teatral, amb un disseny musical que deixa al descobert les arrels dels intèrprets.

Durada: 25 minuts

RISE - Wonderground Company

Rise - Wonderground company.jpg

Intèrprets: Roser Tutusaus i Tom Weksler

Sinopsi: RISE és un manifest de convertir un espai buit en un ritual de transformació. La Roser i en Tom comparteixen amb els espectadors un esdeveniment inusual, un moment de veritat simple i personal que és l'essència del canvi. RISE és una peça de dansa, que utilitza diferents disciplines de moviment com a formes de comunicació, convertint-se en una invitació a anar més enllà del que experimentem sols al que podem experimentar junts.

Durada: 40 minuts

Al Borde

Maximiliano Sanford Monte.jpg

Intèrprets: Maximiliano Sanford

Sinopsi: Una peça de dansa que no pretén ser narrativa; simplement ens portarà a experimentar diferents sensacions i imatges representades pel cos de l’intèrpret. Al Borde es metàfora de la frontera que limita la pell. Des d’aquest lloc, el cos experimenta el vertigen d’estar suspès davant del que li és desconegut des d’aquest punt límit que ens porta a viatjar a la part més primària i intrínseca del cos.

On es troba la línia on es desborden les emocions?

Durada: 11 minuts

Amb el suport de

Amb la col·laboració de

Logo ajuntament color (A5).jpg
logo3 CONSELL INSULAR.png
886776_111802299011429_1021359544_o.jpg
bottom of page