top of page

QUÈ ÉS MED?

Sant Lluís Menorca en Dansa és un espai de trobada per a persones amb inquietuds cap a la dansa i les diferents qualitats del moviment dins l’esfera de la dansa contemporània. És un projecte de formació però també un espai per a la creació, l’exploració i la mostra performativa de companyies professionals.

 

Al llarg de cinc dies i en ple estiu, el MED omple de dansa el poble de Sant Lluís, a Menorca. Després de més de vint hores de classes i tallers de creació, els alumnes del festival presenten el resultat del procés creatiu el darrer dia al pla de Sa Creu, al centre del poble.

DSCF7509.JPG

Les classes es fan a les instal·lacions del CEIP Sa Garriga, i l’espai disposa de vestuaris i dutxes.

Les classes es fan a les instal·lacions del CEIP Sa Garriga, i l’espai disposa de vestuaris i dutxes.

IMG_2337.JPG

A QUI S'ADREÇA?

Les classes del festival estan pensades per a persones interessades en el moviment i les arts escèniques i els processos creatius. És important que les persones ja estiguin familiaritzades amb el llenguatge de la dansa contemporània i que estiguin preparades per viure l’experiència d’assistir a més de 20 hores de classes tècniques i de creació en 5 dies i mostrar el resultat del procés creatiu en públic el darrer dia.

MOSTRA DE COMPANYIES PROFESSIONALS

Sant Lluís Menorca en Dansa també té la intenció d’apropar la feina de companyies professionals de l’esfera de la dansa contemporània a espais i públics on la dansa no és present habitualment. I per aquest motiu té lloc aquesta mostra en la qual es presenten peces de carrer. La primera edició de la mostra es va fer el 2019 i hi van participar Los Moñekos (Barcelona-Mallorca) amb We-ding, Doryan Suárez (Cia Vuelta y Vuelta), ballarina cubana resident a Menorca, que va presentar A que no escape, i Victoria P. Miranda (País Basc), amb el seu solo And that’s why I’m here today.

bottom of page